İLÇE UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

İLÇE UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

Uyuşturucu madde ve bağımlılığı ile mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı Diyadin Kaymakamı/Belediye Başkan V. Sayın Olgun ÖNER başkanlığında yapıldı. .Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Diyadin Devlet Hastanesi Başhekimi, Diyadin Toplum Sağlığı Müdürü, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü temsilcisi  ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü katıldı.

İlçe Kaymakamımız son yıllarda madde bağımlılığı yaş sınırının giderek düşmesine dikkat çekerek, bu konuda yapılan bilinçlendirme ve mücadele çalışmalarının arttırılmasını istedi. Toplantıda ilçemizin bağımlılık risk analizleri değerlendirilerek, bağımlılıkla ilgili yapılacak çalışmalar ve planlanan faaliyetler gündeme alındı.