İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Yeni Binası Hizmete Açıldı - 28 Şubat 2019 Perşembe

İlçemizde eğitimin niteliğinin artmasına ve hizmetlerin daha verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak olan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılış törenine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Faruk Tekin , İlçe Milli Eğitim Müdürü, kurum amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Törenin açılış konuşmasını Millî Eğitim Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının bakım onarım çalışmalarında Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak büyük katkı sağlayan  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER yaptı. Sayın ÖNER, konuşmasında ilçemizin böyle bir hizmet binasına ihtiyacı olduğunu belirterek çalışmalara katkısı olanlara teşekkür edip ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı olması dileği ile konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, törene katılanlarla birlikte yeni hizmet binasını gezip, öğretmenlerle sohbet etti.