İlçe Jandarma Komutanına Veda Yemeği - 25 Temmuz 2018 Çarşamba

İlçe Jandarma Komutanına Veda Yemeği - 25 Temmuz 2018 Çarşamba

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Asayış Şube Müdürlüğü’ne  tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanımız Harun Bulut için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakamlık tarafından öğretmenevinde düzenlen veda yemeğine, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’in yanı sıra ilçe kurum müdürleri katıldı.

Yemek öncesi konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER; “İki yıldan beridir ilçemizde görev yapan Jandarma Komutanımız Harun Bulut ile  birlikte olduğumuz süre içerisinde pek çok mutluluğu ve zorluğu beraber paylaştık. İlçemizde huzur ve asayişin sağlanmasında geçen bu iki yıl zarfında İlçe Jandarma Komutanımızın çok büyük emeği bulunmaktadır. Kendilerine ilçemizde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde de başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Jandarma Komutanımız Harun Bulut düzenlenen yemek nedeniyle Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’ e ve katılımları nedeni ile herkese teşekkür etti.

Programın sonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, İlçe Jandarma Komutanımız Harun Bulut’a hediyesini takdim etti.