İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI - 01 Kasım 2018 Perşembe

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI - 01 Kasım 2018 Perşembe

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince kurumlarımızın sorun ve ihtiyaçları ile kanunların tatbikatı üzerinde görüşmek üzere Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanlarının katılımı ile toplantı yapıldı.

Toplantıda, kamu hizmetlerinin sunumu, vatandaş memnuniyeti, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, yatırımların izlenmesi, hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konularında dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususlar dile getirildi.

Toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ve kurum müdürleri katıldı.