Güvenlik Korucuları Derneğinden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ e Ziyaret - 08 Mart 2019 Cuma

Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’e ziyarette bulundular. Gerçekleşen ziyarette Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği ve yönetim kurulu üyeleri,  Sayın Olgun ÖNER’ e isminin ve Türk Bayrağı’nın işlendiği kilim hediye etti.

Şehit olan Korucularımızın çocuklarına yönelik olarak Diyadin Belediyemizce Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek gezi programı hakkında Dernek yöneticilerini bilgilendiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.