Gülcihan ÖNER Hanımefendi Hasta Bebeği Evinde Ziyaret Etti

Gülcihan ÖNER Hanımefendi Hasta Bebeği Evinde Ziyaret Etti

Diyadin Kaymakamı / Belediye Başkan Vekilimizin eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi  Polat Ailesinin hasta bebeklerini ziyaret edip durumu hakkında bilgi aldı.

Hanımefendi ÖNER Kaymakamlık  ve Belediye bünyesinde  gerçekleştirilen bu  seferki ziyaretini ,İsaağa Mahlesinde ikamet edip  maddi durumu kötü olan  Polat Ailesine yaptı. Dört çocuklu   Kıyas P. ve  Edibe P. çiftinin  dördüncü çocukları dünyada 10 milyonda bir görülen ve halk arasında ‘Balık bebek’ yada ‘yılan bebek’ olarak bilinen ve bir çeşit deri hastalığı olarak doğmuş. Akraba evliliği yapan aile daha öncede aynı hastalıkta bir çocuklarının daha olup onun vefat ettiğini belirtti. Hanımefendi ÖNER, her gün annesi  tarafından yıkanıp hassas bakıma ihtiyacı olan, vücudu balık gibi pul pul dökülen bebeğin bakım ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken aileye hem kaymakamlık hemde belediye olarak yardımcı olacaklarını belirtti. Bayan ÖNER ailenin diğer çocuklarına da çeşitli hediyeler dağıtıp onları da sevindirdi.

Polat Ailesi yapılan bu ziyaretten çok memnun olduklarını belirtip bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp yanlarında olan  Kaymakam / Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve eşi Gülcihan ÖNER’e teşekkürlerini dile getirdiler.

Hanımefendi Gülcihan ÖNER’e, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı ve beraberindekiler eşlik etti.