GELECEĞİ KODLAYAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET - 06 Mart 2019 Çarşamba

GELECEĞİ KODLAYAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET - 06 Mart 2019 Çarşamba

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, ilçemizde Kodlama ve Robotik Uygulama Atölyelerinde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek çalışmalarını inceledi.

Kodlama Eğitimi Projesi kapsamında öğrencilerin  kendilerini geliştirebilmeleri, büyük keşifler ve çalışmalar yapabilmeleri amacıyla 14 Nisan Ortaokulu, Şehit Polis Gökhan Kirazlı  Ortaokulu ve Türk Telekom Ortaokulunda oluşturulan kodlama atölyelerini ve proje doğrultusunda çeşitli çalışmalar yürüten öğrencileri ziyaret eden Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Kodlama ve Robotik Uygulama Atölyelerinde yapmış oldukları kodlama çalışmalarını öğrencilerden dinleyerek Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapmış olduğu ziyaretlerde, daha güçlü yarınlar daha iyi bir eğitim ve daha donanımlı nesiller yetiştirilmesinin öneminden bahseden Sayın ÖNER, öğretmen ve öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik edip kodlama ile ilgili Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak okullara her türlü destek ve katkıyı vereceklerini söyledi.