Fatih Mahallesinin Sakinleri ile Toplantı Yapıldı.

Fatih Mahallesinin Sakinleri ile Toplantı Yapıldı.

Vatandaşların istek ve taleplerine daha hızlı çözüm üretmek amacıyla gerçekleşen mahalle toplantılarında bu ay Fatih Mahalle sakinleri ile bir araya gelindi.

İlçe Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER,  başkanlığında gerçekleşen ve ikincisi düzenlenen Fatih Mahalle sakinleriyle buluşma toplantısı öğretmen evi toplantı salonunda saat 10.30 da  kurum amirleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda mahalle sakinleri söz hakkı alarak başta su sorunu olmak üzere  yol, alt yapı, temizlik kanalizasyon gibi konularda istek ve taleplerini dile getirdi. Toplantının devamında da Fatih Mahalle Muhtarı  mahalleli tarafından iletilen sorunları kurum amirlerine iletti. Daha sonra Diyadin Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ve hizmetler hakkında bilgiler aktaran Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER; “ Burada bulunma sebebimiz hizmet etmekle yükümlü olduğumuz siz değerli halkımızla topluca bir ayara gelmek ve bu vesileyle sizlerin talep ve isteklerinizi almaktır. Bu vesileyle  Diyadin Belediyesi ve Diyadin Kaymakamlığınca ilçemizi  daha iyi bir görünüme getirmek için fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz” dedi. Toplantı Fatih Mahallesinde yeni yapılacak olan  okul ve hayvan satış ve kesim alanı hakkında vatandaşların bilgilendirilmesiyle sona erdi.