Dursun Ali Erzicanlı’dan Diyadinli Vatandaşlarımıza Şiir Dolu Bir Akşam.. - 05 Haziran 2018 Salı

İlçe Belediyemiz tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında ilahi sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı’nın verdiği konser vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Diyadin Belediyemizin organize ettiği ve her akşam değişik sanatçıların sahne aldığı Ramazan şenliğine bu akşam Dursun Ali Erzincanlı vatandaşlarımızla buluşarak onlara şiir dolu bir akşam yaşattı. Anadolu çocuk müzikali ile başlayan şenlik, Dursun Ali Erzincanlı’ nın konseri ile davam etti. Büyük sevgi gösterileri arasında sahneye çıkan Erzicanlı, okuduğu şiir ve naatlarla etkinliğe katılan 2000 ‘e yakın vatandaşın doldurduğu alanda duygu dolu anlar yaşattı. Özellikle 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir için seslendirdiği  “30 Kuş” şiiri büyük bir ilgi gördü. Yoğun katılımla gerçekleşen konserin ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’in kendilerini Diyadinli vatandaşlarla buluşturduğu için teşekkür eden Erzicanlı, konserden büyük keyif aldığını söyledi.

Dursun Ali Erzincanlı'nın güzel yorumu ve şiirleri ile güzel bir akşam yaşayan davetliler, çok güzel bir program olduğunu, sosyal ve kültürel yaşamlarına büyük etki bıraktığını söyleyerek,  bu yıl Ramazanda yapmış olduğu bu güzel şenliklerle ilçede farklılık yapıp  güzel bir  etki bıraktığı için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER’e teşekkür etti.