Diyadinli Bayanlara Halise Yemeği Etkinliği

Belediyemiz tarafından bayanlara yönelik halise yemeği etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen programa Diyadin Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekilimizin eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, Şehit Aileleri, AK Parti İlçe Başkanının Eşi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve parti üyeleri  ve ilçedeki bayanlarımız katıldı. Bayanlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte bölgemizin yöresel yemeği Halise ikram edildi. Düzenlenen yemekte  bayanlarla bir araya gelen Gülcihan ÖNER Hanımefendi; “Başta şehit eşleri ve anneleri olmak üzere tüm  bayanlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsurunu oluşturan siz değerli bayanlarımızsınız. Kaymakamlık ve Belediye olarak Diyadinli bayanlarımıza yönelik değişik etkinliklerde bulunuyoruz. Bu etkinlikte de siz değerli bayanlarımızla bir arada olmak istedik. Amacımız birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlamak, sizin sorunlarınız ve isteklerinizle daha yakından ilgilenmektir. İlçemizdeki her vatandaşımız gibi bayanlarımız da bizler için çok kıymetli ve değerlidir. Bizler her an ve ihtiyacınız olduğu her yerde sizlerin yanında olduğumuzu ifade etmek için buradayız ve her zaman da sizlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu güzel etkinliğe katılan bütün bayanlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Gülcihan ÖNER Hanımefendi   daha sonra programa katılan bayanlarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti. Yemek programına katılan Diyadinli bayanlarımız ilçede bayanlara yönelik ilk defa böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken; Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Olgun ÖNER'e  ilçede toplumun her kesimine yönelik gerçekleştirdiği faaliyetleri ve gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ve yapılan hizmetlerden dolayı   Diyadinliler olarak çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.