Diyadin’den ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşımasına tepki - 19 Mayıs 2018 Cumartesi

İlçemizde cuma namazından sonra Merkez Camisi’nin önünde  ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşımasına tepki olarak basın açıklaması yapıldı.

ABD’nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması ve Gazze'deki Müslümanları katleden İsrail'e tepki olarakyapılan basın açıklanmasında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Olgun ÖNER, AK Parti İlçe  Başkanı  Uğur Özmen ve parti yöneticileri, kurum müdürleri ve  çok sayıda vatandaş  bulundu. Merkez Camisinin önündecuma namazının kılınmasından sonra yapılan basın açıklamasında vatandaşlar  ellerinde  Türk ve Filistin Bayraklarıyla “Kudüs Onurumuzdur”, “Kudüs Ümmetin Kalbidir.” yazılı pankartlarla bir araya gelerek Kudüs’e desteklerini gösterip, Şehit olan Filistinli kardeşlerimize dua ettiler.