Diyadin'de Afrin’ deki Şehitlerimiz için Dua Edildi.

Diyadin'de Afrin’ deki Şehitlerimiz için Dua Edildi.

Diyadin'de Afrin’ deki  Şehitlerimiz için Dua Edildi.

Kaymakam /Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’in  eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi , ilçedeki bayanlarla kuran kursunda bir araya gelerek   Zeytin Dalı Harekatı'nda Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimiz ve  halen görev de olup canlarını ortaya koyarak mücadele veren askerlerimize  hep birlikte kuran okuyup  dua ettiler.

Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlenen programa , Gülcihan ÖNER Hanımefendi , AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Özmen Özgün ve beraberindeki başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı  Nazire Daştan , İlçe Müftüsü Adem Özdemir , kuran kursu hocaları ve Diyadinli bayanlar katıldı.

Kuran Kursunda gerçekleşen programda  İlçe Müftüsü Adem Özdemir  eşliğinde Afrin’de ve diğer görevlerde şehit olan tüm Kahraman Mehmetçiklerimiz için Mevlid-i Şerif okunup mücadeleye devam eden vatan evlatlarının  başarısı için Fetih Suresi okunarak, tüm güvenlik güçlerimiz ve devletimiz için dualar edildi. Programda hanımlarla bir süre sohbet edip tek tek ilgilenen Gülcihan ÖNER Hanımefendi istek ve taleplerini dinleyerek daha birçok programla Diyadinli  bayanlarımıza ulaşacaklarını belirtti.