Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi’nden Anneler Günü Etkinlikleri

Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi’nden Anneler Günü Etkinlikleri

Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi, Anneler Günü münasebeti ile  düzenledikleri etkinliklerle ilçedeki annelerin ve anne adayların  kendileri için çok değerli  olduklarını bir kez daha gösterdi.

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi  ile birlikte daha önce de ilçedeki bayanlarımızı farklı etkinliklerle buluşturduğu gibi bu seferde anneler gününe özel olarak gruplar halinde anne ve anne adayları için etkinlikler düzenledi. Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi bünyesinde yapılan ilk etkinlik  Doğubayazıt İlçesi’nde “İshak Paşa Sarayı”, “Ahmed-i Hani Türbesi” ve “Kent Müzesi’ne” yapılan gezi ile gerçekleşti. İyi nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârlıkta sınır tanımayan annelerimiz için ikinci etkinlik Erzurum Nene Hatun Termal Kaplıcaları' na oldu. Burada da ilk defa ilçe dışında çıkıp gönüllerince eğlenen anneler değişik bir ortamda bulunmanın tadını çıkardılar. Annelerimiz için özel olarak düzenlenen son etkinlik ise düzenlenen piknik ile gerçekleşti. Kendileri için düzenlenen piknikte anneler bu özel günün tadını doyasıya çıkardılar.

Anneler gününe özel olarak Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesinin gruplar halinde annelere yapmış oldukları geziler sonrasında ilçeye dönen anneler Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendinin ilçemizde yapmış oldukları çalışmalar, sosyal ve kültürel faaliyetler ve kendileri için yapılan bu güzel ve anlamlı programlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek,organize edilen bu programları çok beğendiklerini, bu gezilerin ve etkinliklerin  kendilerini motive ettiğini böyle güzel  bir fırsatı kendilerine sundukları için teşekkürlerini ilettiler.