DİYADİN KAYMAKAMI ve BELEDİYE BAŞKAN V. OLGUN ÖNER’in “ANNELER GÜNÜ” MESAJI - 13 Mayıs 2018 Pazar

Sonsuz bir şefkat, merhamet ve sevgiyle bizleri yetiştiren ve haklarını ödeyemeyeceğimiz en değerli varlıklarımız olan Annelerimizin “Anneler Gününü” kutluyorum.

Doğduğumuz ilk andan itibaren hayatımıza mucizevi bir anlam katan ve bizlerin ülkesine milletine  faydalı bireyler olarak yetişmesi konusunda haklarını asla ödeyemeyeceğimiz Annelerimize şükran ve minnet borçluyuz.

Bu anlamlı günde başta evlatlarını vatan uğruna Şehit veren ve acılarını her daim yüreklerinde yaşayan Şehit Annelerimiz olmak üzere herşeyin en güzeline layık olan bütün annelerin Anneler Gününü kutluyorum.