Diyadin İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimize Ziyaret - 06 Aralık 2018 Perşembe

Diyadin İmam Hatip Lisesi’nden bir grup öğrenci öğretmenleriyle birlikte  İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Olgun ÖNER’ i ziyaret ettiler.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, kendilerini ziyaret eden öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Öğretmenlerden de öğrencilerin durumları hakkında bilgi alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, İmam Hatip öğrencilerine, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan Siyer-i Nebi kitabından hediye etti.