Diyadin Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Destek

Diyadin Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Destek

İlçemizin İsaağa Köyü’nde dokuz çocuğuyla birlikte yaşayan 38 yaşındaki D.B.’ ye Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesinden yardım eli uzatıldı.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin eşi, İsaağa köyüne giderek aileyi ziyaret etti.  Kayınpederinin yanında tek odalı bir evde komşularının yardımıyla yaşamını sürdüren D.B. ve çocuklarına Diyadin Kaymakamlığı tarafından giyim, gıda ve okula giden çocuklarına da kırtasiye malzemeleri yardımında bulunuldu. Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin eşi, konu hakkındaki hassasiyetini belirterek, çocuklarıyla beraber çaresiz kalan bayanın sıkıntılarının bir nebze olsun gidermek için Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak ellerinden gelen her türlü imkanı değerlendireceklerini ve bunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Yapılan ziyarette memnuniyetini dile getiren D.B. “Toplamda dokuz ve okula giden dört çocuğum var ihtiyaçlarını karşılayamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum çok zor durumdayım. Belediye ve Kaymakamlık olarak beni ve çocuklarımı yalnız bırakmayıp yanımızda olduğunuz için size çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkanımızın eşi bu ziyaretinin ardından köyde hasta ve eşi ile yalnız yaşayan Ali Yıldırım’ında evine giderek onları da ziyaret etti. Dr. Öykü Özçelik tarafından muayene edilen Hasret Yıldırım ile ilgilenip sorunlarını dinledikten sonra hastaneye gidilmesi konusunda yardımcı olunacağı sözünü veren Öner,  daha sonra aileyle bir süre sohbet etti.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin eşine TSM Doktoru Öykü Özçelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı da eşlik etti.