Diyadin Belediyesi Tiyatro Grubundan Muhteşem Bir Gösteri Daha - 28 Kasım 2018 Çarşamba

Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyemizin destekleriyle ilçedeki öğretmenlerimizden oluşan Diyadin Belediyesi Tiyatro Grubunca hazırlanan “Paydos” isimli tiyatro gösterisi büyük beğeniyle izlendi.

Daha önce “Deli Dumrul” tiyatrosuyla da büyük bir beğeni toplayan Diyadin Belediyemizin Tiyatro Grubu bu defa “ Paydos” isimli tiyatro gösterisiyle tiyatro severlere muhteşem bir gösteri sergiledi. Oyunu izlemek için salonu tıklım tıklım dolduran Diyadinli vatandaşlarımız öğretmenlerin sergilemiş oldukları oyunu büyük beğeniyle izlediler.

Sahnelenen “ Paydos” isimli oyunda, idealist ve mesleğine aşık bir öğretmenin çevresinde gelişen trajikomik olaylar anlatılıyor.

Oyunun sonunda sahneye çıkıp öğretmenlerin sergilemiş oldukları bu güzel oyundan dolayı teşekkür eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER " Öncelikle geçmiş öğretmenler gününüzü tekrardan kutluyor, meslek hayatlarının hiçbir aşamasında paydos demeyen vefakar öğretmenlerimizi tebrik ediyorum diyerek sözlerine başladı. İlçemizde sosyal etkinliklerin az olması nedeniyle Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak öğretmenlerimizle birlikte böyle güzel bir çalışmada bulunduk. İlçede bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Düzenlenen programa Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER ve Eşi Sayın Gülcihan ÖNER Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, kurum amirleri, ilçede görev yapan öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.