Diyadin Belediyesi Özel Çocukları Çocuk Oyuncak Evinde Ağırladı.

Diyadin Belediyesi Özel Çocukları Çocuk Oyuncak Evinde Ağırladı.

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’ in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında  Diyadin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki down sendromlu özel çocuklarımızı ve ailelerini Diyadin Belediyesi Çocuk Oyuncak Evinde ağırladı.

Diyadin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine daha öncede yaptığı ziyaretlerle oradaki özel çocuklarla yakından ilgilenip, her zaman  desteklerini esirgemeyen Gülcihan ÖNER Hanımefendi bu defa Diyadin Belediyesi Çocuk Oyuncak Evinde bir araya gelerek onları farklı bir ortamla buluşturdu. Çocuklar burada istedikleri oyuncaklarla oynayarak neşeli bir ortamda günlerini geçirdiler. Oyun oynayan bu özel çocukların mutluluklarına ortak olan Gülcihan ÖNER Hanımefendi, bu türden etkinliklerin ilçemizde ilk defa Diyadin Belediyesi tarafından gerçekleştirildiğini dile getirerek Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak bu özel çocuklara kapılarının her zaman açık olacağını ve onları topluma kazandırmak için bundan sonra da farklı etkinlilerle bir araya geleceklerini ifade etti.