DİYADİN BELEDİYESİ BAYANLARI İLK KEZ SİNEMAYLA BULUŞTURDU

DİYADİN BELEDİYESİ BAYANLARI İLK KEZ SİNEMAYLA BULUŞTURDU

Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte ilçe bayanları sinemayla buluşturuldu. Sinemayla ilk kez  buluşan bayanlara bir Kore Gazisinin hikayesini anlatan “Ayla” adlı filmi izletildi. Aralarında daha önce sinemaya gitmeyen bayanların mutlulukları gözlerinde okunuyordu.

Kadınlara toplumdaki saygınlığını korumak  sosyal ve kültürel zenginlik katmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten  Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER: “ Bu tür kültür bilinçlendirme çalışmalarını imkanlarımız doğrultusunda her zaman destekleyeceğiz” dedi.

Ayla Filmini büyük bir beğeniyle izleyip duygulanan  bayanlar şimdiye kadar böyle bir sosyal faaliyette bulunmadıklarını bu tür çalışmaların yapıldığı için       Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye teşekkürlerini ilettiler.