Diyadin Belediyemizden Bayanlara Mevlid-i Nebi Programı - 23 Kasım 2018 Cuma

Diyadin Belediyemizden Bayanlara Mevlid-i Nebi Programı - 23 Kasım 2018 Cuma

Diyadin Belediyemiz tarafından Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Kadın ve Aile Hizmetleri Merkezi´nde, başta Şehit yakınları olmak üzere Diyadinli bayanlara yönelik Mevlid programı düzenlendi.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen iki cihan güneşi Hz. Muhammed’in (s.a.s.) dünyaya teşrifleri dolayısıyla idrak edilen Mevlid Kandili sebebiyle düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, Şehit ve Gazi Aileleri ve ilçedeki bayanlarımız katıldı. Bayanların oldukça yoğun ilgi gösterdiği Mevlid Kandili programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayıp hep bir ağızdan Sevgili Peygamberimize salat-ü selam getirilerek dualar edilip Şehitlerimizde anıldıktan sonra Diyadin Belediyemizin bayanlarımıza ikram ettiği halise yemeği ile devam etti. Yapılan ikramlardan sonra Gülcihan ÖNER Hanımefendi, "Hazreti Peygamber ve Gençlik" konulu programa gösterilen yoğun ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür edip, bayanlarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Mevlid-i Nebi Programına katılan Diyadinli bayanlar böyle güzel ve anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ve eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye teşekkürlerini ilettiler.