Diyadin Belediyemiz Miniklere “Dünya Çocuk Günü'nde Unutulmaz Bir Gün Yaşattı - 20 Kasım 2018 Salı

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile birlikte Omuzbaşı Köyü ve Boyalan Köyündeki anaokulu öğrencilerine çeşitli etkinlikler çerçevesinde kutlama programı düzenledi. Pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan Diyadin Belediyemiz Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendinin ev sahipliğinde Omuzbaşı Köyü ve Boyalan Köyündeki anaokulu miniklerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Bu özel günde çocukları sevindirmek isteyen Diyadin Belediyemiz, köydeki minikleri merkeze getirterek onlar için bir dizi program düzenledi. Öğretmenleri eşliğinde merkeze getirilin minik öğrenciler ilk olarak Belediyemiz tarafından yapılan Çocuk Oyuncak Evinde yeni oyuncaklarla buluşturuldu. Burada onları Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi karşıladı. Hanımefendi ÖNER, miniklerin mutluluklarına ortak olup ilgilendikten sonra onlarla birlikte öğlen yemeği yiyip daha sonra günün anlamına özel hazırlanan pastayı onlarla birlikte kesti. Her çocuğun özel olduğunu vurgulayarak bu anlamlı günde çocuklarla bir arada olmak, onlarla beraber vakit geçirmek sonsuz bir mutluluk olduğunu ifade eden Gülcihan ÖNER Hanımefendi : “Çocukları sosyal, kültürel ve ekonomik olarak desteklemek öncelikli olarak görevimizdir. Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak biz de her daim yanında olduğumuz çocuklarımızı bu anlamlı günde de yalnız bırakmayarak onlarla birlikte olduk. Çünkü onlar geleceğimizin güvencesidirler. Burada başta Şehit Çocuklarımızı anarak Diyadinli ve tüm dünya çocuklarının Dünya Çocuk Gününü de kutluyoruz” dedi. Son olarak minikler Diyadin Belediyesi Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezindeki cep sinemasında kendilerine ikram edilen mısırları yiyerek film izlemenin keyfini çıkardılar.