Çocuklar Çizgi Film Kahramanı Ayıcık Bombo ile Buluştu

Çocuklar Çizgi Film Kahramanı Ayıcık Bombo ile Buluştu

İlçemizde çocuk çizgi film  kahramanı Ayıcık Bombo Müzikal olarak çocuklarla buluşturuldu.

Belediyemizin sosyal  belediyecilik anlayışı çerçevesinde çocuklarla buluşturduğu Ayıcık Bombo Müzikal tiyatro gösterisi Diyadin Yatılı Bölge Ortaokulunda sahne aldı.Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Ayıcık Bombo sayesinde çocuklar, hem eğlendi hemde çeşitli eğitici oyunlar öğrendi. Oyun sırasında söylenen şarkılara da eşlik eden çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyordu. Çocuk çizgi film  kahramanı Ayıcık Bombo Müzikalin sanat yönetmeni, oyunlarına olan ilginin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirtip kendilerini Diyadinli çocuklarla buluşturan Diyadin Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’e teşekkürlerini iletti.