Boyalan Köyümüzde İlk Kez Kuaförle Tanışan Kız Öğrencilerine Saç Bakımı - 12 Aralık 2018 Çarşamba

İlçemize bağlı Boyalan Köyü İlkokullunda okuyan ve kuaföre gitme imkanı bulamayan ilkokul ve anasınıfı kız öğrencilerine Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından ücretsiz saç kesimi ve bakımı yapıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in onayı ile ilçemize bağlı Boyalan Köyünde okuyan kız öğrencilerine Ağrı merkezden Suzi Güzellik Salonun sahibi Kuaför Suzan Şimşek tarafından ücretsiz saç kesim ve bakımı yapıldı. İlk defa kuaförle tanışan ve saçlarına yapılacak bakım için mutlulukları gözlerinden okunan çocukların bu güzel gününde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimizin Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi de onları yalnız bırakmadı. Saçlarına bakım yapılan kızlarla sohbet eden Hanımefendi ÖNER, onlara ve okulun diğer öğrencilerine satranç takımı ve çeşitli hediyeler de verdi.

Etkinliğe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Suzan Şimşek,  Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Nazan Mehtap Şefkatli, Arge Başkanı Hatice Kaya, Diyadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü eşlik etti.