“Biz Anadoluyuz Projesi” Kapsamında Öğrencilerimiz Bodrum’a Uğurlandı.

“Biz Anadoluyuz Projesi” Kapsamında Öğrencilerimiz Bodrum’a Uğurlandı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayelerinde başlatılıp İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Biz Anadoluyuz  Projesi” kapsamında     Diyadin İlçemizdeki ilk ve orta  okullardan 15 yaş altı 50 kız  öğrencimiz  Bodrum’a gitmek üzere Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü,  öğretmen ve öğrenci velileri tarafından  uğurlandı.

İller arasında kardeşlik köprüsünün kurulmasını ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesini, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulmasını ve ortak değerlerin paylaşılmasını hedefleyen “Biz Anadoluyuz  Projesi”  kapsamında Bodrum’a gidecek olan 50 kız öğrenci ve öğretmenleri Hükümet Konağı’nın önünde toplandılar. Burada  öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, Hükümet Konağı önünde düzenlenen uğurlamada yaptığı konuşmada ; “Bu  üç günlük gezi esnasında gerçekten unutmayacağınız güzel anılarla döneceğinize inanıyorum. Bu proje sizin  yeni yerler görmeniz, bilgi, görgü, kültür gibi konularda kendinizi geliştirmeniz açısından faydalıdır. Bunları iyi değerlendirin.” dedi. Daha sonra öğrenciler Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve öğrenci velileri tarafından Diyadin Belediyemize ait araçlarla hava alanına uğurlandı.