BELEDİYEMİZDEN KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMASI - 01 Ekim 2018 Pazartesi

BELEDİYEMİZDEN KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMASI - 01 Ekim 2018 Pazartesi

İlçe merkezinde ana yolların asfaltlanmasını tamamlayan belediyemiz, kaldırım ve ara yollara da kilitli parke taşı döşüyor.

Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Diyadin  Belediyemiz ilçedeki tüm  yolları modern bir hale getirmek için asfalt çalışmalarından sonra kilitli parke taşı döşeme ve bordür çalışmalarına da başladı. Sahada yapılan çalışmaları denetleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, ilçe genelinde bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdürdüklerini, İsaağa Mahallesinde başlatılan kilitli parke döşeme çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini, buradaki çalışmaların bitiminde diğer mahallelerimizde de çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.