Aile Ziyaretleri Devam Ediyor… - 02 Mayıs 2018 Çarşamba

Aile Ziyaretleri Devam Ediyor… - 02 Mayıs 2018 Çarşamba

Diyadin Kaymakamı ve  Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, ihtiyaç sahibi evlere misafir olmaya devam ediyor.

İlçe merkezinde  ve köylerinde maddi imkanı yetersiz olan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulunanGülcihan ÖNER Hanımefendi, yine bu ziyaretler kapsamında Göl Mahallesinde ikamet eden Güven Ailesine misafir oldu. Burada 86 yaşındaki Aynılhayat  Nine ile sohbet ederek ailenin  sıkıntılarını dinleyen  Hanımefendi ÖNER, ailelere gerekli yardımların yapılması için Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını, amaçlarınıngerçek ihtiyaç sahibi olan vatandaşların evlerine misafir olup ihtiyaçlarını yerinde tespit edip sorunlarını dinlemek ve bunların giderilmesi için çalışmak olduğunu belirtti.

Hatun Güven  ise maddi durumlarının iyi olmadığını eşinin yılın büyük bir bölümünü gurbette çalışarak geçimlerini sağlamaya çalıştığını  belirterek  kendilerini yalnız bırakmayıp yaptığı destekten dolayı  Diyadin Kaymakamı ve  Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye teşekkür etti.