Ağrı Valisi Süleyman Elban’ın İlçemize Ziyareti - 19 Mayıs 2018 Cumartesi

Ağrı Valisi Süleyman Elban’ın İlçemize Ziyareti - 19 Mayıs 2018 Cumartesi

Valimiz Sayın Süleyman Elban, ilçemizde görev yapan polislerimiz ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

İlçemizde  ilk olarak Omuzbaşı Köyümüzü ziyaret eden Vali Süleyman Elban, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ile birlikte  köylülerle bir araya gelerek köyün asfalt ve içme suyu çalışmalarını kontrol ettikten sonra ilçe merkezine geçerek görev yapan polislerimiz ile birlikte iftar yaptı. İftar yemeğinin ardından konuşan Vali Elban, “Hepinizi Ramazan-ı Şerifin başlangıcında en içten duygularımla selamlıyorum. Ramazan berekettir ve birçok güzelliklerin  manevi iklim olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan birliğin, beraberliğin ve  kardeşliğin zirveye çıktığı aydır. Bizler her ne kadar da il merkezinde olsak da gönlümüz hep sizlerledir. Fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugün sizlerle beraberiz. İnşallah ilerleyen günlerde başka ilçedeki polis arkadaşlarımızla ve jandarmamızla da bir araya geleceğiz. Hepinize öncelikle afiyet olsun. Rabbim hepinizi muhafaza etsin ve orucumuzu kabul eylesin” şeklinde konuştu.

İlçemizin Polis Merkezi Amirliğinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Süleyman Elban, Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve emniyet personelleri katıldı.