24 Kasım Öğretmenler Günü Programı - 25 Kasım 2018 Pazar

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı - 25 Kasım 2018 Pazar

24 Kasım Öğretmenler Gününde düzenlenen programda Diyadin eğitim camiası bir araya geldi. Program 24 Kasım sabahında Atatürk Anıtına çelenk bırakılması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından program, akşam Diyadin Yatılı Bölge Orta Okulunda devam etti. Buradaki programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ in 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlama mesajı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Arslan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Daha sonra öğretmenler tarafından günün önemine ilişkin şiirler okundu. Programda stajyerlikleri kaldırılan ve asli öğretmenliğe adım atan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Hafta boyunca ilçe genelinde yapılan öğretmenler arası voleybol ve futbol yarışmasında dereceye giren takımlara Diyadin Kaymakamı / Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER tarafından ödülleri verildi. Program müzik dinletisi ve öğretmenlerimiz için verilen akşam yemeğinin ardından sona erdi. Programa Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, idareciler ve öğretmenler katıldı.