24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlk tören Diyadin Yatılı Bölge Ortaokulu ( yibo)  bahçesindeki Atatürk Anıtı' na  Milli Eğitim Müdürlüğünce çelenk sunulmasıyla başladı.

Kutlamalar kapsamında Diyadin Kaymakamı / Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile birlikte öğretmenlerimizin bu özel gününde onları yalnız bırakmayarak Kaymakamlık ve Belediye tarafından  düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

Burada öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayan ve Şehit olan öğretmenlerimizi de anan Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER; “Sizler bizler için çok değerlisiniz tarih boyunca da öğretmenler ve öğretmenlik mesleği hep çok değerli ve kutsal olmuştur. Çünkü sizler geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı gençlerimizi yetiştiriyorsunuz. Bizler de buradaki yerel yöneticiler olarak aynı özveriyle aynı ciddiyetle sizlere verdiğimiz önemi ve değeri, Milli Eğitime olan yaklaşımımızı devam ettiriyoruz. Burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyor ve bir kez daha hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

24 Kasım Öğretmenler günü programı akşam Diyadin Yatılı Bölge Orta Okulunda devam etti.  Programda stajerlikleri   kaldırılan öğretmenler yemin ettikten sonra, hafta boyunca ilçe genelinde yapılan öğretmenler arası Voleybol yarışmasında dereceye giren takımlara Diyadin Kaymakamı / Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER tarafından   ödülleri verildi. Program müzik dinletisi ve öğretmenlerimiz onuruna verilen akşam yemeğinin ardından sona erdi.