23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı. - 23 Nisan 2018 Pazartesi

Türkiye  Büyük Millet Meclisin açılışının 98. Yıldönümü ve Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen törenlerle büyük bir coşku içerisinde kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı saat 09.00’da Hükümet Konağı  bahçesinde Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafında çelenk sunulmasıyla başladı.Daha sonra Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı temsilen çocuklara devredildi. İlkokul öğrencilerimizin Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’e yapmış oldukları ziyarette, Gazi İlkokulundan Nilay Demir Kaymakamlık Makamına, Hüseyin Öner İlkokulundan Muhammet Can Turan ise Belediye Başkan Vekili Makamına geçtiler. Program daha sonra saat 10.00‘da ilçe Kapalı Spor Salonunda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Olgun ÖNER,  çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Daha sonra anasınıfı miniklerinin gösterileriyle başlayan etkinlikte, yarışmalar ve hazırlanan eğlenceli sunumlar öğrencilere, velilere ve davetlilere büyük bir coşku yaşattı.
Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve dans gösterilerilerinden sonra Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’in yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin vermesiyle tören son buldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, protokol üyeleri , öğretmenler ,öğrenciler ve veliler katıldı.