2018- 2019 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Karneleri Dağıtıldı - 18 Ocak 2019 Cuma

2018- 2019 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Karneleri Dağıtıldı - 18 Ocak 2019 Cuma

2018- 2019 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan öğrenciler, karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

İlçemizde 2018- 2019 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan öğrenciler karnelerini 14 Nisan İlkokulu ve Şehit Gökhan Kirazlı Ortaokulunda düzenlenen törenle aldılar. Törende öğrenciler, karnelerini Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sn. Olgun ÖNER’den aldı. Öğrencilere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyelerde verildi. Okullarda düzenlenen karne törenine katılarak öğrenci ve ailelerin karne heyecanına ortak olan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Olgun ÖNER, yarıyıl tatilinde kısada olsa öğrencilerin aileleriyle mutlu bir tatil geçirmeleri ve dinlenerek ikinci dönem tekrar okullarında olmaları temennisinde bulundu.