19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları - 19 Mayıs 2018 Cumartesi

Milli Mücedelemizin başlangıcı olarak kabul edilen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürkün bu günü gençliğimize armağan ettiği "19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” ilçemizde kutlandı.

Kutlama Programı saat 09.30´da İlçe Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı'na Çelenk sunumuyla başladı. Daha sonra tören saat 10.00´da Kapalı Spor Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER halkın ve törene katılanların bayramını kutladı. Öğrencilerin okudukları şiirlerden gençlik haftası kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri  Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER tarafından verilmesi ile  tören sona erdi.

Programa, Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Özmen, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.