18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü Törenle Anıldı - 18 Mart 2019 Pazartesi

İlçemizde tarihimizin en büyük mücadelerinden biri olan18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle program düzenlendi.

Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına Kaymakam/ Belediye Başkan  Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ‘in çelenk sunulması,  saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, Mehmet Melik Özmen Ortaokulu konferans salonunda devam etti. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, okunan şiirler, yapılan gösteriler ve sunumlarla devam etti. Program Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında ilçemizde dereceye giren öğrencilere  Kaymakam/ Belediye Başkan  Vekilimiz Sn.  Olgun ÖNER  tarafından ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Programa Kaymakam/ Belediye Başkan  V.  Olgun ÖNER, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, kurum müdürleri, Şehit ve Gazi aileleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.