14 Nisan İlkokulu 1.Snıf Öğrencilerinden Eğlenceli Okuma Bayramı

14 Nisan İlkokulu 1.Snıf Öğrencilerinden Eğlenceli Okuma Bayramı

2017-2018 eğitim öğretim sezonun başlamasıyla okul hayatına merhaba diyen 14 Nisan İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri  bugün yapmış oldukları  “Okuma Bayramı’nda birbirinden güzel gösteriler sundular.

14 Nisan İlkokulu bahçesinde  minik öğrencilerin yapmış oldukları Okuma Bayramı gösterisine  Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan gösteride minik öğrenciler dolu dolu geçen eğitim-öğretim yılının ardından okuma ve yazmayı başarıyla öğrenerek, hazırladıkları eğlenceli programlarla bütün bir yılı sergilediler. Velilerinin karşılarına  heyecanlı  bir şekilde çıkan 1. Sınıf öğrencileri  Okuma Bayramı etkinliğinde programa katılanlara ezberledikleri şiirleri okurken, söyledikleri şarkılar ve gösterilerle de gelenleri coşturdular. Gösteri sonunda minikler büyük bir gurur ile ailelerini selamlayarak programı sonlandırdılar.