12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 97.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 97.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

İlçemizde Türk Milletinin Bağımsızlık ve Özgürlük savaşını ölümsüzleştiren, İstiklal Marşı'nın kabulünün 97.Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Cemal Kaya Anadolu Lisesi’nin Konferans Salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Cemal Kaya Anadolu Lisesi’nin Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler İstiklal Marşı'nı kaleme alan Mehmet Akif Ersoy'u şiirleriyle andı. Daha sonra slayt gösterileri eşliğinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatının katılımcılara sunulmasıyla program sona erdi. 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 97.Yıl dönümü kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programına, Kaymakam/Belediye Başkanı V. Olgun ÖNER ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.