1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ - 07 Mart 2019 Perşembe

1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ - 07 Mart 2019 Perşembe

Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyemizin desteğiyle Ağrı Yeşilay ve İlçe Sağlık Müdürlüğün iş birliğinde ilçemizde 1-7 Mart Yeşilay Haftasında farkındalık oluşturmak için programlar düzenlendi.

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle bağımlılıklara karşı toplumsal farkındalığı artırmak  için ilçemizde düzenlenen program ilk olarak Cemal Kaya Anadolu Lisesi Konferans Salonunda katılımcılara Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan’n Yeşilay’ın önemi, nasıl kurulduğu, yaptığı çalışmalar, yapacağı faaliyetler, bağımlılıkla mücadele etmenin önemi ve hangi yollarla mücadele edileceği konularda bilgilendirmesiyle başladı. Program daha sonra ilçe Kapalı Spor Salonunda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, Ağrı Yeşilay Gönüllüleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve öneminin belirtilmesinden sonra Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER yaptığı konuşmada “Bir toplumun geleceği, bir toplumun varlığı, genç nesillerin sağlıklı birer birey olarak yetişmesiyle mümkündür. Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek, bağımlılıklardan uzak bir yaşam sürdürmelerini sağlamaktır.” dedi.

Program Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerin Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER tarafından    ödüllendirilmesiyle sona erdi.